SMART-SKINCARE_3000x3000_B.png
53c28b726997b8a62247ee7d0b248f066865a6b7.png

De kracht van Neoderma is door middel van natuurlijke ingrediënten de huid te verbeteren.

Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ‘nieuwe huid.’
De oorsprong van Neoderma ligt in Cyprus, waar de producten - die op basis van natuurlijke ingrediënten zijn gemaakt-, vandaag de dag nog steeds worden ontwikkeld en geproduceerd. Neoderma is voornamelijk bekend door de wereldwijd geliefde Bio-Peeling behandeling, die huidproblemen tegengaat en de huid verbeterd.

De kracht van Neoderma is door middel van natuurlijke ingrediënten de huid te verbeteren. De slogan van Neoderma is niet voor niets ‘The Essence of Natural Beauty’.

medik8product.jpg
medik9-logo-t.png

GEAVANCEERDE HUIDVERBETERING

 

Medik8 is toegewijd aan het produceren van hoogwaardige huidverbeteringsproducten met de beste ingrediënten op de juiste sterkte en met een bewezen staat van dienst. Het merk heeft op maat gemaakte lijnen voor specifieke huidproblemen. U hebt misschien gehoord van het begrip 'professionele' producten. Dit betekent in feite dat de producten worden verkocht via professionele verkooppunten zoals dokterspraktijken, huidverzorgingscentra, medische en premium spa's. Medik8 is een professioneel merk.

Het team van Medik8 vertegenwoordigt meer dan 40 jaar gecombineerde ervaring in huidverbeteringsonderzoek en productformulering.