Naaldloze mesotherapie

Wat is naaldloze mesotherapie?

Naaldloze mesotherapie is het in de huid brengen van werkstoffen met behulp van transdermale systemen zoals ultrasound of meso-elektroporatie. Met deze systemen kunnen specifieke cocktails van werkstoffen in de huid worden gebracht om een bepaald effect te bewerkstelligen. In de cosmetiek wordt de naaldloze mesotherapie met veel succes toegepast in de strijd tegen o.a. huidveroudering. Deze anti-aging behandeling is voor alle huidtypen geschikt.

Hoe werkt de behandeling?

Doordat de afvoer van afvalstoffen bevorderd wordt, heeft dit als voordeel dat de huid beter gehydrateerd kan worden. Afvalstoffen ontrekken namelijk vocht aan het weefsel.

Door de micromassage ontwikkeld er een warmte waardoor de werkstoffen door de opperhuid de diepere huidlagen kunnen bereiken. Bovendien wordt de bloedcirculatie verbeterd.

Hoe vaak moet ik de behandeling ondergaan?

Deze behandeling kan enkel of in kuurverband worden toegepast. Voor een optimaal resultaat en een echte verbetering van de huidconditie, is een kuur noodzakelijk. De kuur bestaat uit 8 tot 10 behandelingen.

Wat doet de behandeling?

Verschillende indicaties kunnen worden verholpen/ verbeterd.:

  • Roodheid en couperose

  • Littekens en striae

  • Rimpels en fijne lijntjes

  • Vochtwallen

Daarnaast zorgen de behandelingen voor een algehele verbetering van de conditie van uw huid. Voor een lang aanhoudend resultaat zijn er kuurbehandelingen in combinatie met speciale huidverzorgingsproducten noodzakelijk.

Hoe verloopt een behandeling?

Voorafgaand wordt de huid gereinigd, waarna een lichte peeling op de huid wordt aangebracht. Tijdens de behandeling wordt een vitamineserum aangebracht en in de huid gebracht middels een ultrasound apparaat. U voelt een lichte warmte op de huid ontstaan. Afsluitende verzorging en aanbrengen van een sunblock.

skinactiv.jpg