SKINCARE

NEODERMA BIO- PEELING

Veel mensen hebben last van een onzuivere huid. Een onzuivere huid kenmerkt zich ook vaak door acne en grove poriën. Hierdoor ziet de huid er vaak dof en vlekkerig uit. Dit heeft onder andere te maken met een trage(re) cel vernieuwing van de huid. Hierdoor blijven de dode of beschadigde huidcellen langer op de huid aanwezig. Naast de chemische peelings kunt u bij My Skin ook terecht voor een Neoderma Biopeeling. Deze chinese kruidenpeeling of bio peeling is ontwikkeld door een dermatoloog / kosmetoloog, en is gebaseerd op een combinatie van algen, planten ingrediënten en essentiële oliën. Al na 1 bio peeling behandeling ziet u duidelijk resultaat. Uw huid ziet er meteen veel egaler, en stralender uit. 

Hoe werkt een chinese kruiden peeling of biopeeling?
Wij masseren uw huid eerst goed in met de Neoderma biopeeling. Deze peeling is biologisch en bestaat daarom alleen uit natuurlijke producten zoals algen, planten en kruidenextracten. Het heeft een vrij specifieke geur, vaak vergeleken met de geur van nat hooi. De peeling bevordert de cel vernieuwing en de productie van collageen en elastine in de huid. Ook verbetert het de bloedcirculatie en normaliseert het de productie van talg, de immuniteit en alle functies van de huid.
Direct na de eerste behandeling ziet u al resultaat. De huid ziet er mooier en gezonder uit, en dit zal in de dagen na de behandeling alleen nog maar meer verbeteren. Als u last heeft van heftige acne, kan het zijn dat de acne vlak na de behandeling even een stuk erger wordt. Dit is normaal en nodig om daarna weer te kunnen verminderen.

Biopeeling voor iedereen geschikt?
De Neoderma bio- peeling is voor iedereen geschikt. Voor mannen en vrouwen, voor het gezicht, maar ook voor andere delen van het lichaam. En voor alle huidtypen, ook voor de donkere huid. Ook kunt u de bio-peeling op elk gewenst moment in het jaar krijgen, ook gedurende de zomermaanden. U kunt zich eenmalig laten behandelen met de Neoderma biopeeling, of langduriger in een kuurvorm. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en uw huidproblemen. Onze ervaren huidtherapeuten bekijken ieder geval afzonderlijk. Afhankelijk van uw wensen en uw huidproblemen stellen zij samen met u een persoonlijk behandelplan op. Vaak levert een biopeeling kuur betere resultaten op dan een eenmalige behandeling.

Bio- peelings worden toegepast bij de volgende huidproblemen:Microdermabrasie

My Skin werkt met de nieuwste MicrodermaBrazy apparaat. Microdermabrasie is dé manier om uw huid op een veilige manier mechanisch te peelen. Talloze minuscule kristallen  van aluminium- dioxide, allemaal in een achthoekige vorm, worden onder vacuum over de huid geblazen en meteen met de dode huidcellen opgezogen. Geheel pijnloos. Deze behandeling verwijdert een dun laagje van de opperhuid. Hierdoor verdwijnen oneffenheden en wordt de celvernieuwing in de huid gestimuleerd

Microdermabrasie is de oplossing voor:

 • een totale huidverbetering

 • fijne lijntjes

 • pigmentatieproblemen

 • ongelijkmatige huid

 • door de zon beschadigde huid

 • littekens (door acne bijvoorbeeld)

 • verouderde huid

 • grove poriën

 • onzuivere rokershuid


Aanbevolen aantal microdermabrasie behandelingen

Afhankelijk van het te behandelen huidprobleem zal de schoonheidsspecialist kiezen voor een oppervlakkige peeling (opperhuid) of een dieptepeeling (lederhuid). Voor een duurzaam effect adviseren wij een kuur van circa drie tot vijf microdermabrasie behandelingen met een tussenpoos van zeven tot tien dagen. Wij bieden microdermabrasie behandeling van 30, 60 en 75 minuten aan. U kunt na afloop direct uw normale activiteiten weer oppakken.

 
 
OxyGeneo +
 
OXYGENEO BEHANDELING VOOR VOLUME EN HUIDVERSTEVIGING
OxyGeneo behandeling voor direct een mooi resultaat. Vermindering van stevigheid van de huid en zie je de eerste eerste rimpels ontstaan? Maak dan snel een afspraak voor de combinatie behandeling OxyGeneo en TriPollar. Oxygeneo geeft ook mooie resultaten bij huidproblemen als acne en pigment.
OXYGENEO BEHANDELING
De OxyGeneo behandeling is een anti-aging behandeling waarbij je de beste resultaten krijgt in een zo kort mogelijke tijd. De OxyGeneo behandeling combineert de exfoliërende werking van microdermabrasie en fruitzuurpeeling met zuurstoftherapie van binnenuit in één behandeling. De OxyGeno behandeling is geschikt voor alle huiden en is helemaal uit te breiden naar wens.

DE OXYGENEO BEHANDELING IN STAPPEN

 1. EXFOLIATIE: VERWIJDEREN VAN DODE HUIDCELLEN VAN DE BOVENSTE HUIDLAAG

 2. INFUSE: INSLUIZEN VAN WERKSTOFFEN

 3. OXYGENATE: VERHOGING VAN DE NATUURLIJKE ZUURSTOFVOORZIENING VAN BINNENUIT

 4. TRIPOLLAR: VOOR DE VERSTRAKKING EN LIFTING VAN DE HUID


EXFOLIATIE
De speciale capsule exfolieert (peelt) de huid op milde wijze. OxyGeneo exfolieert de bovenste huidlaag en verwijdert overtollige dode huidcellen. Hierdoor kan de huid de actieve werkstoffen beter opnemen.
INFUSE
Er wordt een speciale gel gebruikt die rijk is aan actieve werkstoffen. Deze werkstoffen worden diep in de huid opgenomen door de combinatie van exfoliatie en zuurstofvoorziening van binnenuit.
OXYGENATE
De gel veroorzaakt ontelbare koolstofdioxide belletjes die tegen het huidoppervlak uiteenspatten. Het lichaam reageert hierop door zuurstofrijk bloed naar de huid te sturen. Het volume zal verbeteren.

OXYGENEO UITBREIDING MET TRIPOLLAR
TriPollar radiofrequentie is een mogelijkheid om de OxyGeneo behandeling mee uit te breiden. De TriPollar stimuleert de collageen aanmaak, maakt de huid strakker en zorgt voor een lifting. TriPollar is de meest comfortabele en gefocuste vorm van radiofrequentie. Je voelt tijdens de behandeling de huid ook een aantal graden warmer worden. Ook is het mogelijk om een behandeling te ondergaan met alleen de TriPollar functie.

DIT DOET DE OXYGENEO BEHANDELING VOOR JOUW HUID

 • STIMULEERT DE NATUURLIJKE ZUURSTOFVOORZIENING VAN BINNENUIT

 • MEER RESULTAAT IN MINDER TIJD

 • GEEFT DE HUID EEN PEELING EXFOLIATIE ZONDER HERSTELTIJD

 • SUPER ANTI-AGING WERKING

 • DIRECT EEN STRALENDE HUID

 • GEEFT DE HUID EEN BETERE HYDRATATIE

 • DE HUID KRIJGT EEN EGALE EN FRISSE UITSTRALING

 • GEEFT DE HUID MEER VOLUME

 • VERMINDERT OPPERVLAKKIGE PIGMENTVLEKKEN

 • STIMULEERT DE AANMAAK VAN COLLAGEEN

 • VERMINDERT FIJNE LIJNTJES EN RIMPELS

 • VERBETERT DE HUIDSTRUCTUUR

 • GROVE  PRORIËN WORDEN FIJNER